Αφορδακός Γ. Μιχάλης

Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Ο οφθαλμίατρος Αφορδακός Μιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού κ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2001.

Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο «Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό» αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Οφθαλμικών παθήσεων και Χειρουργικών επεμβάσεων. Είναι συνεργάτης ομφαλμολογικών κλινικών για την πραγματοποίηση επεμβάσεων (καταρράκτης – γλαύκωμα – μικροεπεμβάσεις) και διαθλαστικών κέντρων (για διόρθωση μυωπίας – υπερμετρωπίας – αστιγματισμού).

Αποτελεί μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας και έχει συμμετάσχει σε πολλά Πανελλήνια και διεθνή συνέδρια Οφθαλμολογίας και Διαθλαστικής Χειρουργικής.

Από το 2009 διατηρεί οφθαλμολογικό ιατρείο στο Καματερό ενώ το 2018 προχώρησε στην δημιουργία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ σε συνεργασία με τη Μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο Αφορδακού Γ. Δέσποινα.

Ο οφθαλμίατρος Αφορδακός Μιχάλης εφαρμόζει σε κάθε ασθενή εξατομικευμένη προσέγγιση, πάντα με γνώμωνα τις βασικές αρχές της σύγχρονης ιατρικής, με κύριο στόχο την ανέρευση της σωστής και αποτελεσματικής θεραπείας. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε οτιδήποτε σχετίζεται με την πρόληψη και θεραπεία οφθαλμικών παθήσεων.